Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var osynlig, inget mer enligt de flesta men se här...


Osynlig, FÖRSTÅR du det?

jag var där men jag fanns inte
ni såg på mig men ni förstod inte att det var på mig ni såg
jag stod där precis framför dig på den dunkla gatan men du såg mig inte
jag kunde skrika vad som helst utan att ni förstod
jag var osynlig
bara osynlig
ja, jag var osynlig




Fri vers av minijoker
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-03-24 15:57



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
så enkelt och bara fångar in det lilla i ordet Osynlig.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

minijoker