Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

StjärnFall…!

 

 

När Du blickar ut mot Rymden…

 

 

inte är det mörkret tomrummet

o kylan Du ser o letar efter…

utan de blixtrande stjärnskotten

o värmen däremellan…!

 

 

Likaledes bör det vara med

vår barndom…

 

 

Hur mörk kall o hård

den än tycktes vara…

 

 

Ity då mår vi så mycket bättre…

 

 

Just nu

 

 

 

 © Bo Himmelsbåge




Fri vers (Fri form) av Bo Himmelsbåge
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-11 16:22



Bookmark and Share


  Palett
Fin och tänkvärd text !
2014-04-11

  Ponkla
Rysning i ryggen av musiken & fint skrivet!
2014-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att fokusera på rätt saker...så fint skrivet...
2014-04-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket fin Musik och text, man blir pigg och glad nu inför let`s dance.
Tack puss och kram till hela din sällskap/Diana.
2014-04-11

  Chawa VIP
Mäktigtext som rymmer stor vishet och som kan "fixa" vilket brustet hjärta som helst!! Njutbar öronfröjd kompletterar dessa kloka visdomsord!
2014-04-11

  ULJO
Så mäktigt att ta del av
2014-04-11

  aol
fin musik till en tänkvärd vacker dikt,
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge