Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar orden
som skapar ringar på vattnet
i min blodbana,
Som värmer ådrorna
mer än solen kan göra
ens den hetaste sommardagen
i
Sydney,
Som skapar
sådan sorg,
sådan smärta
och
sådan skräck
att mina nerver
likt höstblöta ledningar
blixtrar till
och
sprider
vibrationer
enda
in
i
märgen.

Jag älskar
konsten
som
du
skapar.

Jag älskar dig.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 448 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-04-11 21:21



Bookmark and Share


  Natten24
Det är så fint som du formar orden.
den gåvan att skapa poesi av högsta slag. du har en gåva att uttrycka dig i skrift. Tack för att jag får läsa dina dikter. du är begåvad-
2019-05-03

  novemberly
verkligen en väldigt vacker text! :)
2014-06-05

    Bellan25
Jag ÄLSKAR ditt sätt att skapa magi med ord, du är så bra på det!
2014-05-04

    skenaktig kärlek
Underbar
2014-04-13

    ej medlem längre
Fantastiskt
2014-04-13

  Lena Själsöga Keijser
starkafyllda ord

komna
ur
ditt hjärta
2014-04-11

  Tabac VIP
Härlig text!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra