Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Irina

Du fyller inte bara år
Du fyller decennier
Du fyller månader
Du fyller dagar
Med liv
Med livsglädje
Med mening
Med energi

Du fyller inte bara år
Du fyller andras dagar
Du fyller andras år
Du fyller andra liv
Med riktning
Med styrka
Med mening
Med ... liv

Du fyller inte bara år idag
Du fyller liv
... varje dag

---------------------------------------------
PS! Nu finns rysk och engelsk variant upplagda på min egen blogg.




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 669 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-12 09:00



Bookmark and Share


  Blåbäret
Så fantastiskt fint hyllat till Irina
2014-04-16

  Gerd Vading
Rörande vackert!
2014-04-12

  Linda CH VIP
Vilken fin hyllning!
2014-04-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-04-12

  axveronika
Vilken härlig födelsedagspresent!
2014-04-12

  walborg
Vilken uppskattning! Härligt att läsa.
2014-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan underbar dikt...stor applåd...
2014-04-12

  Minkki VIP
<3 Mnogaja leta, Irina! <3
och grattis, Tor-Björn, till en väldigt fin hyllningsdikt i lekfullt allvar :)
2014-04-12

  anits VIP
Vackert!
2014-04-12

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-04-12

  Ninananonia VIP
Superfint :)
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)