Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Radergummit är enklare att använda än att göra en human insats... Och folk begriper ändå inte varför människor löper amok.


Missprydnaden hos Alliansen på Skansen

 

En gång fanns det en man

som reade ut samveten mot enkronor.

Han hade avdragsgill smärta i sin hatt;

där han satt lutad, som ett hot, mot teknokratin

och spelade harpa på sina revben.

 

Nu är han borta

– forslad till glömskan

av statligt avlönade vandaler:

Ett effektfullt serum mot ogräs i idyllen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-12 15:41



Bookmark and Share


  Briza media
Berörande, tack.
2020-05-22

    ej medlem längre
Ibland briljerar du! Avdragsgill smärta i sin hatt. Läskigt bra!

Avdragsgill är ett rätt äckligt ord. Hela grejen som det står för menar jag. Men att dra av kan ju eventuellt gillas!
2019-06-14

  Tess74
Pang! Så slår man. Skitjävla bra
2014-04-12

    ej medlem längre
Bra text och musik!
2014-04-12

  madinsane
helvete vilken käftsmäll. heja käftsmällspoesi.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP