Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är min egen


Ickeseglande


ibland seglar orden annorlunda
liksom människan
och dagen krackelerar märkligt
som sökte den sitt innehåll längs trådarna
lite utan mål och ganska utan mening

jag stannar där en stund
en farkost bland andra farkoster
antennsned och ganska signaltrött
i väntan på ett paraply




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-12 15:50



Bookmark and Share


  madinsane
"lite utan mål och ganska utan mening" är wow.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP