Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Sex rader

En rad
om att vara glad

en rad
om ett färgbad

två rader
om blommor 
och blader

två rader
om klöver
och spader

tre rader
om skrattstänk
i vilda
kaskader

tre rader
om solljus
på våra
breddgrader

fyra rader
på en kvart
Gud och konstnär
kommer
ingen vart

fyra rader
över tid
ger betydligt
bättre
flyt och glid

fem rader
om ditt och datt
alla färger trivs 
i vitt men drivs
av längtan 
in mot svart

sex rader
om hemlig kust
om horisont
och älskogslust
om kex och ost i natt
med frukt
och söta marmelader




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 08:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande dikt om själva livet med alla dess ingredienser. Banaliteter och svärta i fin kompott.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren