Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den persiska mattan

När jag grät höll du mig i handen
och lovade att aldrig lämna mig,
Du samlade mina tårar
i ditt dyraste dryckeskärl,
Sa att vänskap betydde mer än materia,

Jag kunde inte sluta gråta
och
tårarna
svämmade över
så att en våt
fläck
spred sig över
din
persiska matta,

Du hällde de resterande tårarna i avloppet,
lät dem försvinna
ut i den oändliga
ovissheten,

Jag sprang min väg,
syresuktande
.

Kanske är detta en önskning av elak karaktär,
men helt ärligt
hoppas jag faktiskt
att fläcken på din en gång
så flashiga matta

ALDRIG

försvinner.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 491 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-04-13 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Så jävla klockren!
2014-10-08

    Bellan25
Jag kan inte heller sluta gråta :.( <3<3<3

Du berör mig ALLTID!

2014-05-08

  walborg
Underbart arg text
2014-04-29

  Marianne Räf
En lätt komisk 'Knorr' på slutet
efter det tårflödande Scenariot.
Många har fläckade mattor! :D)
2014-04-14

  Lars Thorelli VIP
Vi sätter alla våra avtryck i varandras liv. Att bli sviken/utesluten ur någons omsorg kan bli en biljett till något bättre om man undviker att ta med bitterheten i bagaget.
2014-04-14

  HanKa
Det är vänners tårar
Blandat med mina
Det är vänners skratt
Blandat med mina

Som skapar mattans
vackraste mönster

Och mina
2014-04-13

  Ali D VIP
Tillit

svårt

men ge inte upp

Ali
2014-04-13

    ej medlem längre
Starka ord !
2014-04-13

    ADI Nehlin
fin, berörande..
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra