Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är miljöpartiet

 

 

Hör på nyheterna att Klimathotet kan avvärjas!

Men var är Miljöpartiet?

 

Tycker de att feminism

och invandring är viktigare 

än framtiden för vår planet.

 

Jag som kör min bil

bryr mig inte om vad min bil drivs med

bara det inte påverkar miljön!

 

Det går att lösa

om vi alla lösgör oss från

det kapitalistiska bojorna.

 

MEN VAR ÄR MILJÖPARTIET!

MEN VAR ÄR MILJÖPARTIET?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 18:34



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Tja, sist jag hörde talas om dem, i nyhteterna, så hade de visst inre stridigheter..
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP