Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpandes

Med kärlekens ord smeker du min hud
din längtan andas i mitt öra
allt jag vill är att ha din närhet
nära, så nära det bara går
släpp inte taget, låt mig inte gå
enkelt vore att bara sluta kämpa
svårare att låta oss vara ett
din mun låter mig veta ditt svar
din kyss säger mig allt
din kärlek värmer mitt frusna hjärta
nu är tiden inne
den tid som ska bli vår




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-14 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant