Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dag

Dag för dag
jag tar dag för dag
längtan är stor
saknaden värre
det borde vara vi
för evigt var vår önskan
men döden kom emellan
ensam är jag kvar
vill känna din doft
känna din beröring
höra din röst
jag tar dag för dag
utan dig vid min sida
saknaden är enorm
dag för dag




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-05-05 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant