Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demensens plåga

Du försvinner från mig
ändå finns du kvar
minnen bleknar
livets delar suddas ut

min kärlek till dig är kvar
men din till mig är inte hel
trots jag vet varför är smärtan djup
jag förlorar dig var dag

du frågar vem jag är
vårt liv har suddats ut
hemmets vrå är tomt utan dig
vi finns men jag vandrar ensam




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-16 04:21



Bookmark and Share


    Ewa Ärlebrant
Tack snälla!
2015-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant