Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

De sa att sorgen lägger sig
att saknaden skulle ebba ut
men de vet inte alls
hur allt känns just nu

de sa att allt kommer rulla på
att livet kommer tillbaka
men de vet inte att allt stannat upp
hur allt bara är ett måste

de sa att såren läker
att allt kommer bli bra
men de vet inte hur jag blöder
hur stor min saknad är

de sa att lyckan kommer åter
att jag kommer minnas med lycka
men de vet inte mitt innersta
hur allt jag vill är du




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-05 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant