Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dus


det är med kroppen
vi delar del
med den här världen

som vi
närvarar
stiger in

i varandras rum

det är med kärleken
vi längtar varandras

liv och öden

hon behöver finna
tillbaks in
i sitt
egna liv
och hjärta
nu

hon flydde från
den egna smärtan
hon gömde sig
från

istället för

att dela
allt sig
själv

med dig




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 21:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycke fint framfört!
2014-04-16

  stig wikman
VACKERT.


KRAMÅAPPLÅD.
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP