Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom det kanske är

"Ibland",
tänkte hon ...

"är vi alla bara människor,
lyser igenom där vi egentligen
kanske inte skulle."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-15 12:09



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Fint!
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så.
2014-04-15

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra tanke...
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP