Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fågel fågel på väggen där...


neuroleptika och nötskrikor


det handlar om att söka vidare
i julia kristevas teorier
utan någon som helst struktur

jag trycker händerna mot spegeln

vill rädda dina tårar från att splittras
mellan livet och ordningen




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-15 14:42



Bookmark and Share


  Nanna X
Ett abjektalt tecken kanske?
2014-04-15

  himlens hemlighet VIP
Är det ett tecken?
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP