Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vaska en folköl, det är fanimej riktig jävla dekadans!


Vi som har pappas kreditkort

 

 

Pappa pröjsar, eller hur?

En sträng av vit eufori,

ett av snuten försummat urinprov,

pappa fixar biffen –

medan du går från skäggkotlett till skäggkotlett

för att fistfucka väck din innersta önskan:

att glänta på garderobsdörren

som vätter mot Sodom & Gomorra .

 

Pappa pyntar,

för skumplastpattar och läppförstoringar.

Läckande munnar stirrar sig blinda

och du glassar i den gassande glansen

av tvenne kokosnötters skugga.

 

När du smuttar på en drink

vars namn du inte kan uttala

går Hon som inte släpptes in,

med huvudet högt längs trottoaren,

och repar Mercedesen

som Du inte har befogenhet att köra.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-16 08:07



Bookmark and Share


  Tess74
Ah! Love it! Världen idag. Plastic fantastic
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP