Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vill så mycket.


Ovissheten.


Vågade språnget
utan fallskärm.

Har ännu inte nått marken.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-16 14:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart Alva!
2014-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får tro att vingarna bär...
2014-04-17

  Ingrid Trolle
Underbart Alva
Fortsätt sväva!
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Det är bara att gratulera.
2014-04-16

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Javisst är livet
med livet som insats
idag svävande
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP