Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder

Sommarluft lyfter
fröstänglar

tungkyssta av
hav och frost

tar de mark
där
maskrosor och barn
blir till




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-16 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56