Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök... men du kommer ej finna...

Vilset och förblindat söker jag
efter förflutet som redan passerat
...och passerat igen.

Letar känslan av hopp
och ögonblicken av ny upptäckt
...men finner bara tomheten.

Vad finns kvar
när cynismen förtärt
...min längtan?




Fri vers av Vinterande
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-03-25 01:23



Bookmark and Share


  aftermath
..då uppstår något du länge väntat på.
jag tror på det.
2006-05-12

  Arowana
Cynismen är som själslig cancer. Jag har själv en cysta eller två. Hopp finns dock. Men ibland måste man tillverka det själv. Vilket kan vara otroligt svårt. Denna grep verkligen tag!
2006-03-27

    torsten i fjärran
väldigt intressant..
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Vinterande
Vinterande

Mina favoriter
Årsringar