Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande fötter

Bara fötters känslighet
skrapas upp såriga
på livets underlag 

 

Det hårda taggiga
som likt sanningen
lämnar svidande rispor 

 

När nalkas mjukhet
och läkning?




Fri vers av Vinterande
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-06-18 00:54



Bookmark and Share


  Islandir
Mycket vackert språk. Stora tankar och fin formulering.
2006-09-09

  Björn Donobauer
Väldigt väl formulerad fråga.

svaret är häpnadsväckande: antingen slutar man att gå där fötterna såras, eller de hårdnar så att man mjukt kan gå just där..
2006-06-18

  Arowana
Allt är ett kretslopp tror jag. Man skrapas, läks, skrapas, läks, osv. Men det kan vara så utdraget emellanåt att man inte tycker det blir annat än sår utan läkning.
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Vinterande
Vinterande

Mina favoriter
Årsringar