Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Einstein hade fel

Albert hävdade att inget kan färdas snabbare än ljuset:


Helt fel, ditt gamla lurviga tyska skogstroll!
Även om mänskligheten helt litar på att du hade koll...

Så har jag nu uppfunnit något oerhört revolutionerande!
Efter en tids funderande...

Fann jag det snabbaste vi har och jaget där strax intill!
Med tankens hastighet är jag vart vi vill...

Nämligen i alla tiders dimensioner!






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 800 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-04-18 05:27



Bookmark and Share


  Nellie629
haha, lurviga skogstroll. gillart
2016-02-16

  M M Mannheim VIP
Men du kan inte bevisa tanken!
2015-11-22

  ULJO
Stora frågor det där. Intressant!
2014-04-21

  Stjärnöga
Ja med tanken
far vi genom
dimensionerna
på fantasins
flygande matta
över regnbågar
på galopperande
hästar eller
vart du vill
överallt och
ingenstans
allt på
samma gång
som i kvantfysiken..

En underbart
lekfull och
finurlig poesi..
jag älskar den :)

2014-04-21

  kjell-åke bearfoot VIP
Rätta mig nu om jag har fel....men läste jag inte någonstans att det fanns något fysiskt också som var snabbare än ljuset....
Härligt att se att du rimmar lagom, nu härmar jag min lektor. För hon klagade på mig när jag rimmade för mycket... Gilla dikten....eller skriften...eller vad nu vill kalla den :-)
2014-04-18

  Marianne Räf
Är av samma åsikt som du.
Big Bang är en fel teori, också!
Eller hur? Världen har,väl, alltid
funnits? Liksom ljuset....
2014-04-18

  Ninananonia VIP
Tankar är energi :)
2014-04-18

  Angel of love
Så Sant H.C.B.
2014-04-18

  H.C.B
Jag var på varje planet i solsystemet idag. Tog 2 sekunder.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B