Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Http://www.wingarr.se


I krysset

Dikt
om kärlek

kunde vara
dikt om 
trötthet

om att
skjuta straff 
på öppet
mål

kärlekens
villkor

trötthetens
strukturerade 
kaos

fotbollens
regler

dribbla
bort mig

skjut
rakt in
i krysset




Fri vers av Petter Wingren
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-18 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren