Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fria viljan


Hon hade tagit nåt...

Hon hade tagit nåt
Hon hade slagit nån
Utan att begå ett brott
Utan att vara en ”sån”
Hon ville förlora sitt
Hon ville lämna sin
Byta allt svart till vitt
Byta allt någons till min
Hon tänkte vända åter
Hon tänkte vilande åka
Inte bry sig om de som gråter
Inte bry sig om nån vill bråka
Hon skulle ha gjort ett hål
Hon skulle ha hört hur hårt
Det var inte med en nål
Det var inte så svårt
Hon hade tryckt på knappen
Hon hade ryckt ett blad
Vad skrev hon på lappen?
Vad skrev hon så glad?
Hon hade tagit nåt
Hon hade skrattat och gått…




Fri vers av Xela
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-03-25 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xela
Xela