Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"no title\"

Du var på väg uppåt i karriären,
men någon hade pissat på längtans blå blomma,
lämnat bägare av hopp urdruckna...-tomma
och byggt ett fort av barriären.




Fri vers av Xela
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-07 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xela
Xela