Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå bort abort

Mitt barn jag blöder
all kärlek rinner ut
jag sorgen stillfullt föder
och aldrig tar den slut

Mitt barn jag brinner
den elden äger mig
du liten är int´ min mer
för någon har sagt nej!

Mitt barn jag brister
som tyngda dammar må
när det är nåt man mister
nåt man inte hunnit få

Mitt barn jag brusar
som dån i älvens dans
jag ser nu hur det ljusnar
och tappas ur min trans

Mitt barn jag briserar
den knallen kan jag ta
när känslor exploderar
är väl allting som det ska?




Fri vers av Xela
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-04-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xela
Xela