Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Prenumerant

Jag prenumererar
på mig själv

vill ogärna 
missa
ett nummer

bläddrar
sida för sida

jämför
olika
utgåvor

men har
glömt

vad jag
egentligen
söker




Fri vers av Petter Wingren
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-19 07:10



Bookmark and Share


  axveronika
Intressant vinkling på problemet...att förhålla sig till sig själv
2014-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken taget! Samma här.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren