Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....................


Bara ord..

Det gror och det växer
mitt hat
min Vanmakt

genom salar av självförakt

Ät inte
Döda inte
Ta inte
Rör inte

Allt i en luddig dimma

Jag tittar på klockan..
-Vad är detta för timma!

Du säger jag ska spy
Spy ut mitt hat
Jag säger
ÄTER DU SJÄLV din JÄVLA MAT!

Du säger jag ska vårdas
Jag säger
bär fram en bår
och skjut dig själv ikapp
just denna förvridna natt


U stupid fuck!
U stupid whore..

Nothing left for me to endure.


VRÅL

Stirra baby, stirra in i mina vackra ögon. Se i dem sanningen om dig. Se vad du aldrig kan slå ned, aldrig kan mästra, aldrig kan kontrollera.
Du har mött din överman och din bödel.
Gråt inte älskade, jag stannar kvar.
Gråt inte min frälsare, jag ska ta ditt liv en av dessa dar..

Det var intet hot
...Det var fest av BLOT...

Du är intet av rätt
..

Du är..förvridet, trekvarts snett..




Övriga genrer av Nattsyster
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-03-25 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster