Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Je ne sais pas


I mörkret

Emot mörker och skallgång
Vistas de likgiltiga
Emot sorger och sfär
Emot våndor och besvär

Vi finnes icke här

Vi visste viskar de,
att du hade honom kär

Benen vrids och hjärtat stöts ur kropp

Och hon somnar med orden
Vart fan är mitt sista hopp?




Fri vers av Nattsyster
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-03-25 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster