Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P&K / Tiny

Jag äter det jag ska
äter det jag vill
Föder mig utmed asfalt och väg
och roadkill

Tittar utmed mina soldyrkande
och åskförmedlande fönster..

Inga fler av det där
Inga fler av de jag kan hålla kär
Inget av det jag hade ÄR

Du är ju redan här

Som en broder
Som en vän i tystnad
Som om
du numera äger min lystnad

Okrävande
iakttagande
och
klok

Inget mer av NOG

Detta är det jag ÄR
som en brännande låga
som kanske nästa gång kan förstå och våga

Du förstår min tid
Bikes and wounds..


Du äger mig inte ett tum
ändå sitter jag tyst och stum..

Ty jag begriper,
du får plats i mina ärrade rum..

Tack..

Nattsyster 5.22.5




Fri vers av Nattsyster
Läst 679 gånger
Publicerad 2005-05-22 21:30



Bookmark and Share


  Baldy
Tack själv!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster