Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text från en bäst begraven dagbok..


Minnen

Det vrider sig
Stöts, blöts
och skotten ekar i natten

Bomberna faller härikring

Min glittrande stad

Sårade soldater som drar sig undan in i mörkret
Sårade människor irrandes runt

Runt i ring
Runt omkring

Jag var aldrig din egoistiska status
Aldrig något av en ägandesak
Aldrig ett ting

Jag önskar jag hade ditt vett och din sans
men något inom mig försvann
till platsen ingenstans

Nu drar stormen ihop sig
Stormens öga är sedan länge passerad
Ingen mer återvändo
Ingen biljett i retur

Jag vet inte hur jag ska ta mig ut
Vet inte hur det är att slå sig fri

Ingen biljett i retur

Och kvinnan med varginnan i sig
vet inte längre hur

© Tinys/ Nattsyster 2004-09-05




Fri vers av Nattsyster
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-22 21:11



Bookmark and Share


  Dan Linder
Mörk, suggestiv. Skön känsla i den. Inspirerades du av Ekelöf?
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster