Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt handlar om ägg med majonnäs...


Avgudaspillning

 

Där hänger du

och dekorerar två korslagda plankor,

lik en malplacerad julgranskula

som vi snart dansar ut.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-20 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avjudasspillning?
2014-04-21

  Tess74
Älskart!
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP