Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Det är poesi

Blev mätt
på egna
dikter

orden
flög för lätt

eller
bar de
tunga vikter

jag inte
tidigare
sett

titta

rimmen
borde sitta
smidigare

vad har
skett

bilderna
hänger
snett

i mitt
galleri

jag väste:

ska detta
va poesi

jag läste
och läste

hörde
bara jag jag

men dikt
blir till
i vi

lyriken
följer inte
strikt
nån lag

blir aldrig
besviken

vill inte
förstå

vill leka
sig fri

mer dikt
än så

kan det
aldrig bli

det är
poesi




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 08:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du förmedlar verkligen de tvivel man kan ha på sina texter! När man känner upprepningar stå på rad. Byrålådan nästa!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren