Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSDOFT

Du

håller mig

tätt intill

 

andas

halsens

hjärtslag

 

din tunga

följer

osynliga spår

 

präntar

vägen

till källan

 

fyller

rummet

med lust

 

våra

essenser

blandas

 

till kärleksdoft




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-24 17:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbart sensuell text...
2014-04-29

    ej medlem längre
Vilken underbar text!
2014-04-25

  Lars Hedlin
Härligt vackert ,)
2014-04-25

  Stjärnöga
vackert..
2014-04-25

  Petter Wingren
Mycket snyggt, "präntar vägen till källan", inte dumt alls.
2014-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvligt kärleksfullt.
2014-04-24

  Angel of love
Erotiskt mästerverk!
2014-04-24

    ej medlem längre
Fantasieggande och sensuella rader - härligt..
2014-04-24

  Alicia Stenfors
Erotiskt
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP