Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Han rör vid hennes hud
som om tiden vore nära
hans närhet lockar till mer
hennes längtan väcker lust
allt vore de två
kärlekens öde
livets nyck
händer som formas
hjärtan som möts
allt som hörs är lusten
aldrig vill han gå
stanna är vad hon ber




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-22 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant