Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext, titeln säger resten.


Min älskade väntar (kärleken är din)

En decembernatt
Så kallt och grått, så trist och vått
Han var där och jag var kär
Han fick mig för en natt

Jag gick hem i gryningen
Min älskade väntar
Men kärleken är din
Han kommer aldrig att bli min

En junimorrn
Och jag gick ut och träffa nån
Hon var där och jag var kär
Det blev en sommarromans

Jag gick hem i skymningen
Min älskade väntar
Men kärleken är din
Han kommer aldrig att bli min

En septemberdag
Han kom till mig och kysste mig
Men du var där och han blev kär
Det var dig han ville ha

Jag flydde ut i mörkrets ljus
Min älskade stannar
För kärleken är din
Han kommer aldrig att bli min
Ja, kärleken är din...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Aramis
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aramis