Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Trånar

"Du hittar honom när du slutar leta"

Tråna efter honom för att slippa hans kärlek
Ge bort din uppmärksamhet för att undkomma hans intresse

Vänd ryggen till och han kommer aldrig släppa dig
Ge honom en kyss och han springer som en hund

Jag kommer aldrig sluta leta




Fri vers (Fri form) av Aramis
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-01-07 18:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
han kommer dyrka dig totalt
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Aramis