Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din kärlek

Förlåt mig.

För den där gången när jag inte svarade på dina SMS. För gången du ringde mig och jag fick panik istället för att hjälpa dig.

Förlåt för allt jag gjort mot dig.

För att jag inte hörde dig när du berättade om honom.
För att jag var för upptagen av henne.

För att vi aldrig ses längre.

För att jag har så lite tid till dig.

Förlåt för allt det som du aldrig skulle klandra mig för,
alla hemskheter,
alla mina fel och brister som du inte ser för att du hittar fler hos dig själv.

Förlåt för att du aldrig är arg på mig.




Fri vers (Fri form) av Aramis
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-04-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aramis