Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte till dig

De skriver aldrig sånger om flickor som du
Fina, vackra, oförstörda
Sångerna handlar om flickor som jag
Når vår skönhet blev sexig
Mina sånger
Vill jag skriva om dig
Om ditt hopp
Din obefläckade skönhet
Och kärleken
Min kärlek
Inte till dig
Men till flickor som du




Fri vers (Fri form) av Aramis
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-04-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aramis