Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en kopp

Gratis drinkar
Cigg för en kyss
Komplimanger och en busvissling
Slängkyssar och ett leende

Inte en enda kopp kaffe




Fri vers (Fri form) av Aramis
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-04-16 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aramis