Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


I hjärtat

Kärlek
kan aldrig
bevisas

hur många 
kyssar
du än
har fått

hur mycket
stilla vänlighet
du än fått
erfara

hur mycket
gediget stöd
du än fått
ta emot

hur mycket
av erotikens
och romantikens
ljuvligheter
du än fått 
smaka

på hur oändligt
många kors 
Gud än 
skulle ha
offrats

från hur oändligt
många gravar
Gud än
skulle ha
uppstått

kan kärlek
varken bevisas
eller tillföras

den finns
redan där

i hjärtat
att tro




Fri vers av Petter Wingren
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-23 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren