Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du nångång stått där i en trappuppgång med någon efter ett krogbesök?


En tanke i natt

Jag är inte så säker på mina avsikter
Det borde inte du heller vara
Jag vet inte alls vad jag vill i morgon
Jag tror inte att du känner mig
Möjligen att du känner något då du möter mig
Jag vet inte vad jag vill i morgon
Men jag vet att jag vill ha dig nu
Jag vet att jag inte vill gå förrän morgonen kommer

I natt låter jag känslorna styra
Förnuftet överger jag för längtan efter dig
I natt vet jag vad jag vill
Och om du vill räcker det för mig

Jag möter ditt leende, jag tror inte du ser vem jag
Jag tror du ser vad jag skulle kunna bli
Jag tror du drömmer om vad du kan göra mig till
Det är dina drömmar och du får fantisera om vad du vll
Men det som finns är här och nu, jag är den jag är nu
Vem jag är i morgon vet jag inte,
Vad jag känner i morgon vet jag inte nu
Men jag vill ha dig, jag vill ha dig så mycket
Jag vill ha dig så mycket att jag tar dig nu
Och jag vet inte vad som kan hindra mig
Jag tror inte du tänker hindra mig nu

I natt bryr jag mig inte om sådant som man borde
I natt tänker jag inte vara förståndig
I natt tänker jag försöka få det som jag vill ha
Och i natt så vill jag ha dig

Du tror att jag är öm, du tror att jag är försiktig
Hur vet du det? jag kanske tar dig hårt,
Jag kanske kysser dig djuriskt
Jag kanske tar dig som ett rovdjur
Jag kanske tar för mig
Jag kanske inte ens väntar tills vi är nakna
För mig kanske driften är för stark
Jag kanske inte kan lägga band på mig tills vi nått din säng
Jag kanske tar dig här, rakt upp och ner
Och sen får du säga vad du vill
Jag kanske rör dig för mig egen tillfredsställelses skull
Vad vet du ?, Jag vet bara vad jag känner här och nu
Jag vet bara att jag vill ha dug, just nu, bara här och nu

Men i natt så finns det en chans för oss två
Det finns goda möjligheter att vi får en natt
Och en natt kan du minnas om du vill, när du vill
Denna natt kan åtminstone bli ett minne om du vill

Efter i morgon kanske vi aldrig mer möts
I morgon kanske du vaknar ensam igen
För det är inte alls säkert att jag stannar
Vad vet jag när väsendet inom mig stillats
Jag kanske inte pratar med dig, när min kropp sagt sitt
Men jag lämnar det som vi delar fram till dess
Och om du skulle fundera på det någon gång i framtiden
Om du skulle undra, och börja tänka så får du göra det
Men jag vet inte vad jag kommer att tänka
Jag vet inte vart mina tankar går
Men jag lovar inte att stanna,
För efteråt kanske livet kräver att jag reser mig upp och går




Fri vers av PPQ
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-08-25 19:31



Bookmark and Share


  Laijza

2004-08-30

  Laijza
...beskrivet. Det är passionen och sin egen iver till berusning du så väl beskriver. Mkt bra!
2004-08-27
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ