Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Diletantus.......


Å > T > H > Ä > V > O > R



















han var


en mycket skicklig


skådespelare;




men ännu


hade han inte


lyckats bedåra kärleken



- med sina åthävor.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-24 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken kräver kanske äkthet.. inte rollspel?
2014-04-25

  Annika Persson
-nej, just det! Och nu låter hon som
en präst igen, dock väldigt rak och ärlig
- det vet du väl att kärleken vinner man
med sin gunst, åthävor är kärlekens motgift, om du nu föredrar hat. hur ska du göra istället, vá? Jag menar, en skådespelare måste kunna spela en trevlig roll, hur man charmar en tös?
- Nu tjatar du på mej igen. Vet du inte, att jag försöker vara moralisk?
- och så tror du att tösen är omoralisk, och skäller på henne som en skamsen hund?
- Hon skickade fanimej ett nakenfotografi?! Ska jag acceptera det?
- Givetvis, men det är bara det att hon påstår att fotografiet är på en präktig tös, på henne själv i ylletröja
och byxor, inställsamt leende för att fånga dej, och så bedårande tösen är.



2014-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller ju
slå med egen
äkta stil visa
sin profil för att
få till en "deal"...
2014-04-24

  Ingrid Trolle
Fullt logiskt.
Åthävorna
kan aldrig nå
Kärleken.
Skådespeleri
hur skickligt
det än är
duger inte
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden