Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka på riktigt.

Fjäderlätt
av lyckostoft
vävs
insidan och utsidan
till
ETT

- Fick just en systerson! ^^




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 468 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-24 18:23



Bookmark and Share


  walborg
Härlig text
2014-04-29

  Connie
Underbar text och grattis till lilla systersonen!
2014-04-28

  Ninananonia VIP
:)
2014-04-28

  HanKa
Kommenterade med ett hjärta... Men min telefon synkade väl inte med sidan... Därav frågetecken... Som jag inte vet hur man nu tar bort... Jaja.., menade alltså att uttrycka min glädje! Över dikt, gossebarn och lyckan! Kärlek på det!
2014-04-27

  HanKa
??
2014-04-27

  Alicia Stenfors
Fin sagt! Och grattis med en systersonen!
2014-04-26

  Hogstedt
Grattis både till en fin dikt och till din systerson. =)
2014-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Lyckliga du.
2014-04-24

  Angel of love
Stort grattis!
2014-04-24

  Marianne Räf
-Grattis!! Förstår att du är glad.
Jag har t.o.m. syskonbarnbarn.
Roligt med dessa små mänskor!
2014-04-24

    ej medlem längre
Grattis!!!
Det var verkligen att gå från noll till hundra.
2014-04-24

    ej medlem längre
Grattis :)
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra