Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvecklingssamtal

Vad gör du om fem år? Är du teamledare? Eh..kanske, men det har inget egenvärde i sig för mig. Är det inte din högsta önskan att bli teamledare? Näej.. Om du ändrar dig så säg till mig, för då är det min skyldighet som chef att jobba för det. Ok. Är du intresserad av att jobba sex månader i något annat team? Nej. Finns det någon internutbildning du vill gå? Nä, jag tycker de håller ganska låg kvalitet. Är det något annat du behöver för att uppnå verksamhetens mål? Nä, inte som jag kan komma på. Nåväl, jag skriver här i din utvecklingsplan att du ska sitta med en kollega på dennes samtal. Ok, men är det inte bara en hittepågrej för att det måste stå något i planen? Fem minuters utläggning följde om processförare som började följa kollegor till domstolen och hur givande det var. Kopplade bort och tittade på chefens kjol och undrade om den följde klädkoden i sin korthet. En timme hade gått. Kände mig inte ett dugg utvecklad. Tänkte att jag kanske rentav framstått som negativ?




Prosa av Petrasek
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-04-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrasek