Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne och rosor

Bubbla över
lilla champagne
låt det skvätta
över rosor
och vacker duk

Bubbla över
lilla skratt
låt det smitta
av sig på de som
glädje saknar

Bubbla över
lilla värme
låt det hetta upp
de som fryser
av gemenskap

och saknad




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-25 19:09



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Är det Janne Lucas, som har inspirerat, eller är det kanske petite moi?
(Fniss...)
Härlig, glänsande pärlig och glad
Som miljonerna som står på rad ;-)

2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter