Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amoratis.....


k ä r l e k e n s - V I L A


















när inga bevis







längre






behövs.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 578 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-27 17:28



Bookmark and Share


    samole
Lurig tanke.
Jag trodde kärleken var beviset.
2016-11-01

  Yrre VIP
så sant!
2014-04-28

  Ingrid Trolle
Med den bädden
Den sänghimmelen
och den grekiska
svarta natten med
miljoner tindrande
stjärnor över huvudet
behövs inga bevis.
Den som behöver
sagda eller skrivna
bevis älskar inte.
2014-04-27

  Maj-Lis VIP
Dom har bestämt sej ändå
2014-04-27

  Marita Ohlquist VIP
När alla tvivel är borta då infinner sig lugnet. Man vet!
2014-04-27

    Birgersdotter VIP
..när man vet..
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden