Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med dig i åtanke, min älskade ...


Du är ...

 

 

 

en ljuspunkt i mörkret

en klunk av sötvatten mitt i öknen

ett tydligt svar till mening med livet

en varm tröst i kaotiska sinnen

en porlande källa till ömhet

en oerhört lockande fälla

som jag inte klarar av

 

utan




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-29 08:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart kärleksfullt...
2014-05-01

  Lars Hedlin
Så fint och varmt ;) mAn blir glad ;)
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Du är ...


en läsvärd författare


2014-04-29

  M M Mannheim VIP
Härlig dikt om ljuspunkter för dig. Precis som dina dikter är ljuspunkter för oss alla. Du skriver så det går direkt in i hjärtat hos många, i alla fall mig!
Kram vännen
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One