Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Kultur

När män
med våld
i pannloben

tatuerad
muskelmassa
hård som träflis

stanniolblinda
ögon

läppar 
ståltunna

bygger
iqbefriade
köttberg

av krig

ler jag

ber dem
deklamera

egenhändigt 
skrivna dikter

om romantiska
erfarenheter

då drar
de nytta

ur det
globala 
arvet

vackrast
tänkbara lyrik:

öh fuck 




Fri vers av Petter Wingren
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-04-30 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren