Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är vi där ...

 

 

Känner mig nära dig

 vidrör dina ljuva tankar

ser dina ögon glittrar

som tusen stjärnor fallit ned i Mekongfloden

 

Natten bevittnar

vår innerliga önskan

som ristat i hjärta

med berusande blod

 

 Vi väntar på varandra

på den gudomliga kärleken

som stått precis vid gränsen

mellan sommar och höst

 

 Dina läppar smakar körsbärs

ditt leende ger mig kraft

ett välbekant tillstånd

när solen kysser molnen

 

Kom!

 

det förväntansfulla underverk




Fri vers av Rise Little One
Läst 174 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-30 15:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert, så vackert...
2014-05-01

  Angel of love
Så ljuvligt vackert.
2014-04-30

  Lars Hedlin
Underbart varmt och ömt ;)
2014-04-30

    ej medlem längre

Fantastiskt vacker lyrik ...
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One